GilPack
Industrial packaging machines
Support het hele jaar door!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis in lorem vel nulla rutrum sagittis nec gravida lorem. Pellentesque ut dui sem, vel gravida neque. Nunc ultricies sapien ut risus fringilla scelerisque. Aenean vestibulum quam ac purus congue viverra.

Dozenopzetmachines
Dit is een test
Lines
Palletizer + transport B4

Gespecialiseerd toeleverancier van verpakkingsmachines

Als toeleverancier van verpakkingsmachines rekent u bij ons op uitstekende service. GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, is een erkend verdeler van het merk Lantech en daardoor specialist in de verkoop en het onderhoud van machines van deze toonaangevende marktleider. Als leverancier staan wij klaar voor vele verpakkingsprojecten, waaronder het opzetten, vullen en sluiten van Amerikaanse vouwdozen en trays. Reken op de kennis van ons als toeleverancier van verpakkingsmachines en toebehoren.

Alle oplossingen bij ons als toeleverancier van verpakkingsmachines

Als leverancier verzorgen wij voor vele verpakkingsprojecten de verkoop en het onderhoud van onder andere transportbanden, automatische palletisatie en een ruim assortiment aan palletwikkelmachines. Bovendien biedt ons gevarieerde aanbod de mogelijkheid om in te spelen op verschillende verpakkingstechnieken. Op die manier tekenen we efficiënte oplossingen uit met als doel het rendement van onze klanten te verhogen. Zo verkopen wij niet simpelweg producten en machines, maar denken we als leverancier mee aan oplossingen bij uw verpakkingsprojecten.

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit

Wilt u weten wat wij als toeleverancier van verpakkingsmachines voor u kunnen betekenen? Verken dan ons aanbod aan producten en ontdek onze uitstekende kwaliteit en service. Voor meer informatie over ons als leverancier bij verpakkingsprojecten klikt u op de knop hieronder.

Meer weten over GilPack

 
Kwaliteit
 
Bedrijfszekerheid
 
Service

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy