Industrial Packaging Machines

Box on demand machine


Kwaliteit

Bedrijfszekerheid

Service

Een box on demand machine is een machine die gebruikmaakt van één type verpakkingsmateriaal, namelijk golfkarton. Golfkarton is uitermate geschikt voor het creëren van dozen op maat. U bent bij Gilpack te Kontich, nabij Antwerpen, aan het juiste adres voor verpakkingsoplossingen op maat van uw bedrijf. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

bb5

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Dozen op maat maken met een box on demand machine


Steekt u uw goederen in dozen vooraleer u deze de deur uitstuurt? Dan is een box on demand machine een goede investering als u snel en efficiënt stevige dozen op maat wilt maken. Door deze handige machine te gebruiken, hoeft u maar één soort verpakking op voorraad te hebben. Bovendien hoeft u niet te investeren in opvulmateriaal, aangezien een box on demand machine dozen op maat van het beoogde product maakt. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor onderhoud van uw verpakkingsmachines? Neem hiervoor gerust contact met ons op.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR KUNNEN BETEKENEN?

sales@gilpack.be

+32 3 877 21 93

Vul ons contactformulier in


Heeft u vragen over een box on demand machine of komt u graag meer te weten over het productaanbod van onze professionele partners? Wacht dan niet langer en contacteer de medewerkers van Gilpack door het contactformulier in te vullen. Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Tevens vertellen wij u graag meer over interessante verpakkingstechnieken.

bb4
bb2
bb1
bb5

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Dozenopzetmachines

Dozensluiters

Trayvormers

Palletisatie

Case Packers

Palletwikkelmachines

Bag-in Box machines

Global AGV

Dekselvormers

Transportsystemen

Gilpack