Dozenopzetmachines

Voor kwalitatieve dozenopzetmachines bent u bij ons aan het juiste adres. GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, heeft het vakmanschap en het materiaal om u van innovatieve verpakkingsoplossingen te voorzien. Zo krijgt u niet alleen de meest kwalitatieve dozenopzetmachines, maar rekent u evenzeer op een service die, wanneer nodig, snel ingrijpt. Dat betekent dat u niet de kosten moet opvangen wanneer u met handenarbeid het werk moet opvangen als de apparatuur wegvalt. Bouw op onze expertise en uitstekende dozenopzetmachines.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Dozenopzetmachines van hoogwaardige kwaliteit

De Lantech dozenopzettechniek maakt gebruik van de bewezen techniek uit het Lantech machineprogramma. De robuuste bouw, de eenvoud van de gebruikte & bewezen concepten en de toepassing van alleen A-merk componenten maken de dozenopzetmachines een klasse apart. Bij de standaarddozenopzetters krijgt u een verrassende kwaliteit-/prijsverhouding. Bij de modulaire machines hebt u een optimale keuzevrijheid. Een Lantech dozenopzetmachine; voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit.

3 jaar garantie

Lantech biedt een uitgebreide garantie voor een periode van 3 jaar, met ongelimiteerde cycli. Vraag garantievoorwaarden voor de details. Reken ook bij al onze machines op gedegen service en de mogelijkheid voor een periodiek onderhoud.

Contacteer ons bij vragen

Heeft u een vraag over onze dozenopzetmachines? Of wilt u meer weten over andere gelijkaardige automatische verpakkingsmachines zoals bijvoorbeeld dozensluitmachines? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te dienen.

Lantech
Foto
Fiche
Video
C-300
C-400
C-1000-H-M (hotmelt / mechanisch)
C-1000-H-P (hotmelt / pneumatisch)
C-1000-T-M (tape / mechanisch)
C-1000-T-P (tape / pneumatisch)
C-2000-H-M (hotmelt / mechanisch)
C-2000-H-P (hotmelt / pneumatisch)
C-2000-T-M (tape / mechanisch)
 
C-2000-T-P (tape / pneumatisch)

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack