Box on demand machine

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Een box on demand machine is een machine die gebruikmaakt van één type verpakkingsmateriaal, namelijk golfkarton. Golfkarton is uitermate geschikt voor het creëren van dozen op maat. U bent bij Gilpack te Kontich, nabij Antwerpen, aan het juiste adres voor verpakkingsoplossingen op maat van uw bedrijf. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Dozen op maat maken met een box on demand machine

Steekt u uw goederen in dozen vooraleer u deze de deur uitstuurt? Dan is een box on demand machine een goede investering als u snel en efficiënt stevige dozen op maat wilt maken. Door deze handige machine te gebruiken, hoeft u maar één soort verpakking op voorraad te hebben. Bovendien hoeft u niet te investeren in opvulmateriaal, aangezien een box on demand machine dozen op maat van het beoogde product maakt. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor onderhoud van uw verpakkingsmachines? Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Verpakkingsmachines onderhoud

Vul ons contactformulier in

Heeft u vragen over een box on demand machine of komt u graag meer te weten over het productaanbod van onze professionele partners? Wacht dan niet langer en contacteer de medewerkers van Gilpack door het contactformulier in te vullen. Laat ons weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn en wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug. Tevens vertellen wij u graag meer over de beste verpakkingstechnieken.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy