Dozen vouwmachine

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Door uw dozen te laten klaarmaken met een vouwmachine, weet u zeker dat uw productieproces een stuk vlotter zal verlopen. Bij GilPack in Kontich, vlak bij Antwerpen, beschikken wij over de expertise en het materiaal om ondernemingen te voorzien van gedegen verpakkingsoplossingen. Wij bieden bedrijfszekerheid met onze snelle service. Zo hoeft u in het geval van een malfunctie, zich geen zorgen te maken over de kosten door het werk op te vangen met handenarbeid. Wij bieden namelijk een oplossing binnen de 24 uur zodat uw vouwmachine weer snel dozen klaarmaakt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Uw dozen staan sneller klaar met onze vouwmachine

Een vouwmachine zorgt ervoor dat uw dozen helemaal klaarstaan wanneer u ze nodig heeft in het productieproces. Dat bespaart u alvast personeel die niet langer handmatig de dozen moet vouwen en krijgt u consequent een goede verpakking aangereikt. Bij GilPack bieden wij hierin tevens enkel kwalitatieve merken van dozenopzetmachines aan, zodat u bouwt op de beste verpakkingstechnieken. Dat geldt niet alleen voor onze verpakkingsmachines voor dozen, maar evenzeer voor andere apparatuur die wij als toeleverancier aanbieden.

Verpakkingsmachines onderhoud

Contacteer ons voor meer informatie

Zou u willen rekenen op een vouwmachine van ons voor het opzetten van uw dozen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt onze medewerkers door het online contactformulier in te vullen. 

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy