Lantech wrapper

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Een Lantech wrapper is een machine die onmisbaar is als uw bedrijf werkzaam is in de verpakkingssector. Een wrapper wikkelt folie rond uw goederen, zodat deze veilig en stevig op een pallet blijven staan. U zit goed bij Gilpack te Kontich, nabij Antwerpen, als u op zoek bent naar een totaaloplossing op maat van uw bedrijf. Bovendien geniet u bij ons van uitstekende service. Is uw machine defect? Dan komen onze specialisten snel ter plaatste om het probleem op te lossen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Folie rond uw goederen wikkelen met een Lantech wrapper

Een wrapper wordt ook wel een palletwikkelaar genoemd. Wilt u ervoor zorgen dat uw goederen stevig op een pallet blijven staan? Dan kunt u een wrapper van Lantech gebruiken om folie rond de goederen te wrappen. Het merk Lantech behoort tot de absolute wereldtop als het gaat om verpakkingsmachines. U doet er dus goed aan om te investeren in een degelijke wrapper. Wilt u uw productieproces helemaal optimaliseren? Dan kan het ook interessant zijn om te investeren in een AGV en een box on demand machine.

Verpakkingsmachines onderhoud

Bescherm uw producten

Wilt u uw goederen voldoende beschermen zodat ze veilig de deur uit kunnen? Dat kan probleemloos met een wrapper van Lantech! Heeft u interesse in deze machine of bent u nieuwsgierig naar het materiaal van onze partners? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van Gilpack door het contactformulier in te vullen. U kunt dan al uw vragen stellen en meer informatie aanvragen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy