Verpakkingsmachines onderhoud

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Om de verpakkingsmachines in uw bedrijf draaiende te houden, wilt u het liefst rekenen op een periodiek onderhoud en een goede service. Bij GilPack in Kontich, vlak bij Antwerpen, willen wij ervoor zorgen dat uw productie geen enkele vertraging oploopt. Zo grijpen wij zo snel mogelijk in wanneer iets verkeerd gaat. Als u met ons contact opneemt, dan weten wij het probleem binnen 24 uur te verhelpen. Ontdek daarom onze service en de mogelijkheid van onderhoud voor uw verpakkingsmachines.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Reken op onze service wanneer uw verpakkingsmachines onderhoud nodig hebben

Verpakkingsmachines zijn net zoals enig ander apparatuur: ze hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te functioneren. Onze medewerkers komen daarom graag periodiek langs om uw machines na te kijken en indien nodig, in te grijpen. Met dit onderhoud op uw verpakkingsmachines vermijdt u dat de apparatuur plots niet meer functioneert en u dringend service nodig heeft. Wij bieden u bedrijfszekerheid. Dat betekent dat u niet voor de enorme kosten moet opdraaien wanneer u met de hand het werk van de verpakkingsmachines moet opvangen. En dat geldt voor alle machines die ons aanbod rijk is; van dozenopzetmachines tot case packers.

Verpakkingsmachines onderhoud

Contacteer onze medewerkers

Zou u willen rekenen op een periodiek onderhoud voor uw verpakkingsmachines? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. Daar kunt u ons voorzien van alle nodige informatie over uw apparatuur en hoe we u gericht kunnen helpen. Voor andere service van uw verpakkingsmachines of mogelijke vragen over ons bedrijf kunt u evenwel gebruikmaken van het contactformulier.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy