Industrial Packaging Machines

Een vouwmachine voor uw dozen


Kwaliteit

Bedrijfszekerheid

Service

Door uw dozen te laten klaarmaken met een vouwmachine, weet u zeker dat uw productieproces een stuk vlotter zal verlopen. Dozen vouwen met de hand neemt veel tijd in beslag. Met een vouwmachine voor dozen gaat dit een heel stuk sneller. Bij GilPack in Kontich, vlak bij Antwerpen, beschikken wij over de expertise en het materiaal om ondernemingen te voorzien van gedegen verpakkingsoplossingen. Wij bieden bedrijfszekerheid met onze snelle service. Zo hoeft u in het geval van een malfunctie van uw dozenvormer of dozenopzetter, zich geen zorgen te maken over de kosten door het werk op te vangen met handenarbeid. Wij bieden namelijk een oplossing aan binnen de 24 uur, zodat uw vouwmachine weer snel dozen klaarmaakt.

bb5

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Uw dozen staan sneller klaar met onze vouwmachine


Wilt u weten waarom een vouwmachine voor dozen een goede investering is? Een vouwmachine zorgt ervoor dat uw dozen helemaal klaarstaan wanneer u ze nodig heeft in het productieproces. Dat bespaart u alvast personeel dat niet langer handmatig de dozen moet vouwen. Bovendien krijgt u dankzij een dozenvormer of dozenopzetter consequent een goede verpakking aangereikt. Bij GilPack bieden wij tevens enkel kwalitatieve merken van dozenopzetmachines aan, zodat u bouwt op vertrouwbare verpakkingstechnieken. Dat geldt niet alleen voor onze verpakkingsmachines voor dozen, maar evenzeer voor andere apparatuur die wij als toeleverancier aanbieden. U vindt bij ons ongetwijfeld een dozenvormer of dozenopzetter die past binnen uw budget.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR KUNNEN BETEKENEN?

sales@gilpack.be

+32 3 877 21 93

Contacteer ons voor meer info over een dozenvormer of dozenopzetter


Wilt u rekenen op een hoogwaardige vouwmachine voor het succesvol opzetten van uw dozen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder. U bereikt onze deskundige medewerkers door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een dozenopzetter en informeren u bijvoorbeeld over hoe u een dozenvormer kunt inzetten in uw productieproces. Dankzij onze vouwmachine voor dozen geniet u binnenkort van stevige dozen met een professionele en verzorgde uitstraling.

bb4
bb2
bb1
bb5

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Dozenopzetmachines

Dozensluiters

Trayvormers

Palletisatie

Case Packers

Palletwikkelmachines

Bag-in Box machines

Global AGV

Dekselvormers

Transportsystemen

Gilpack