Industrial Packaging Machines

Onze partners

lantech
niverplast
new-motion
bila
siat-benelux
panotec

Lantech

Met Lantech NL als partner kiest GILPACK voor betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en reputatie.

De succesvolle ontwikkelingen van Lantech komen voort uit hun ambitie om wereldwijd de markt op een professionele manier te voorzien van vooruitstrevende, robuuste en efficiënte end of-line oplossingen. Lantech NL ontwikkeld sinds de jaren 80 uit de vorige eeuw kwaliteitsmachines om dozen en trays op te zetten, te vullen en te sluiten. Flexibiliteit en innovatie maken het mogelijk om een brede waaier aan oplossingen te bieden om zo dé machine aan te bieden die voldoet aan de nodige eisen, of het nu voor de voedings-, de farmaceutische, logistieke of de chemische sector is. Met het lanceren van hun eigen gepatenteerde oplossing voor “het machinaal palletwikkelen door middel van stretchfilm” is de toonaangevende trend van de onderneming gezet. Lantech is erop gericht hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan te bieden.

Onze partnership met Lantech NL is daadkrachtig, uitzonderlijk en exclusief.

Website Lantech

New Motion

New Motion staat duidelijk voor de zaken waar ze goed in zijn: de behoeftes van de klant omzetten naar efficiënte en effectieve transportoplossingen.

Met New Motion als partner kiest GILPACK voor een innoverend karakter met bewezen praktijkervaring. New Motion verzorgt de engineering en installatie van interne transportsystemen zoals bandtransporteurs, schakelbandtransporteurs en rondtransporteurs voor de meest gevarieerde toepassingen waarbij efficiënte interne logistieke processen belangrijk zijn en dit zowel in de voedingsbranche, de industrie alsook voor de transportsector.

In 2014 onthulde New Motion haar nieuwste machine “Stack-Motion Palletiser”: een slim ontwerp!

Website New Motion
Voorstelling New Motion

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

SIAT Benelux

SIAT Benelux staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en innovatie.

Als toeleverancier van Siat verpakkingsmachines is Gilpack als specialist het aanspreekpunt voor meer dan 350 ergonomische, eenvoudig te bedienen modellen voor de einde-lijn verpakkingsafdeling. Siat biedt onder meer een gevarieerd assortiment voor dozensluitmachines, palletwikkelmachines, krimp en sealmachines en omsnoeringsmachine. Met een eigen ontwerp en software afdeling wordt ieder verpakkingsvraagstuk innovatief uitgewerkt om de machine die het best aan de productie eisen voldoet op de juiste plaatst te integreren.

Website Siat

Niverplast

Niverplast staat bekend om haar unieke ‘zakken plaats machines’.

Met Niverplast als partner kiest Gilpack voor flexibele, betrouwbare en kostenbesparende oplossingen oa voor het opzetten van dozen met geïntegreerde zakkenplaatsmodule die inmiddels talloze tevreden klanten heeft gemaakt. In 2014 ontwikkelde Niverplast een volautomatische cameralijn voor het tellen en controleren van bake-off producten die perfect toe te voegen zijn aan de bestaande Combiplast en VarioSeal machines.

Website Niverplast

Bila

Met een hoogwaardig standaardproduct dat gebruiksvriendelijk , eenvoudig te installeren , met een korte levertijd en een lage prijs is , verwelkomen wij u in de toekomst van automatisch geleide voertuigen! Ongeacht de grootte en het type bedrijf, hebben wij het voor u mogelijk gemaakt om eenvoudige AB-pallettransporten te automatiseren met de flexibele en innovatieve Global AGV.

Verbeter de prestaties van uw bedrijf door te investeren in een standaardproduct, dat uw handmatige pallettransporten vrij eenvoudig automatiseert, waardoor tijd en personeel wordt vrijgemaakt voor andere waarde toevoegende taken. Global AGV garandeert u 60% besparing op uw eenvoudige pallettransporten. U verhoogt uw efficiëntie en verbetert uw productiviteit, terwijl u schade en ongevallen minimaliseert en uw interne logistiek optimaliseert.

Website Bila

Panotec

Al meer dan 30 jaar is Panotec een marktleider in het bouwen van machines die kartonnen dozen op maat snijden.

Sinds Panotec in 1986 hun eerste patent heeft aangevraagd zijn ze nooit gestopt met hun onderzoek en ontwikkelingsactiviteiten voor het bereiken van hun hoofddoel: het bereiken van levels op vlak van innovatie die een significante impact hebben op het productie proces van onze klant en dit op vlak van economische en milieuvriendelijke duurzaamheid.

Deze voortdurende evolutie is dan ook beloond geweest door grote prestigieuze merken van over heel de wereld die gekozen hebben voor een Panotec machine.

De bedrijfsgeschiedenis van Panotec is een verhaal van Italiaanse excellentie met hun roots in een deel van Italië waar inventieve en geniale techniek van het hoogste niveau ontwikkeld worden. Dit mede door het constant streven naar creativiteit, kwaliteit en uniek ontworpen oplossingen.

Ons hoofdkwartier is gelegen in Cimadolmo, de thuishaven van legendarische Italiaanse bedrijven in de mechanische en auto industrie.

Elk product gemaakt door Panotec drukt onze waarden uit en is het resultaat van een lange geschiedenis van innovatie waarvoor we zijn bekroond met het succes en het vertrouwen van onze klanten en de constante groei van ons bedrijf.

Website Panotec

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contact- formulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack