Industrial Packaging Machines

Lantech wrapper


Kwaliteit

Bedrijfszekerheid

Service

Een Lantech wrapper is een machine die onmisbaar is als uw bedrijf werkzaam is in de verpakkingssector. Een wrapper wikkelt folie rond uw goederen, zodat deze veilig en stevig op een pallet blijven staan. U zit goed bij Gilpack te Kontich, nabij Antwerpen, als u op zoek bent naar een totaaloplossing op maat van uw bedrijf. Bovendien geniet u bij ons van uitstekende service. Is uw machine defect? Dan komen onze specialisten snel ter plaatste om het probleem op te lossen.

s4000

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Folie rond uw goederen wikkelen met een Lantech wrapper


Een wrapper wordt ook wel een palletwikkelaar genoemd. Wilt u ervoor zorgen dat uw goederen stevig op een pallet blijven staan? Dan kunt u een wrapper van Lantech gebruiken om folie rond de goederen te wrappen. Het merk Lantech behoort tot de absolute wereldtop als het gaat om verpakkingsmachines. U doet er dus goed aan om te investeren in een degelijke wrapper. Wilt u uw productieproces helemaal optimaliseren? Dan kan het ook interessant zijn om te investeren in een AGV en een box on demand machine.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR KUNNEN BETEKENEN?

sales@gilpack.be

+32 3 877 21 93

Bescherm uw producten


Wilt u uw goederen voldoende beschermen zodat ze veilig de deur uit kunnen? Dat kan probleemloos met een wrapper van Lantech! Heeft u interesse in deze machine of bent u nieuwsgierig naar het materiaal van onze partners? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de deskundige medewerkers van Gilpack door het contactformulier in te vullen. U kunt dan al uw vragen stellen en meer informatie aanvragen. Wij koppelen zo snel mogelijk naar u terug.

s3500
s2500
s300xt
s300

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Dozenopzetmachines

Dozensluiters

Trayvormers

Palletisatie

Case Packers

Palletwikkelmachines

Bag-in Box machines

Global AGV

Dekselvormers

Transportsystemen

Gilpack