Case packers

Door een case packer te kopen, beschikt u over een machine die uw productielijn efficiƫnter en sneller doet draaien. Voor een kwalitatieve machine moet u zeker bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, zijn. Met ons rijke aanbod aan mogelijkheden en de uitstekende service die wij bieden, krijgt u bedrijfszekerheid. Geen zorgen meer over de oplopende kosten door de handenarbeid die u moet verrichten bij een defecte machine; wij grijpen binnen de 24 uur in met een oplossing op maat. Een case packer bij ons kopen is bouwen op vakmanschap.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Een case packer kopen voor uw organisatie

De Lantech case packer die u bij ons kunt kopen, vormt een uitgekiende integratie van een dozenopzetter, een klantspecifieke formeerinrichting en een helder inzicht in beladingstechniek. Afhankelijk van de beladingstechniek resulteert dit in een toplader of zijlader, waarbij een van de kernkwaliteiten het gecontroleerd omgaan met producten en omdoos is. Lantech engineers werken nauwgezet op basis van vooraf bepaalde standaarden. Zo worden alleen onderdelen uit de gestandaardiseerde bibliotheek gebruikt, en waar mogelijk gestandaardiseerde modules. Hierdoor bent u in staat, in overleg met onze specialisten, uw eigen maatwerkmachine samen te stellen en door standaardisatie de kosten te beperken. Eveneens rekent u op onze medewerkers voor een periodiek onderhoud van uw verpakkingsmachine, maar ook bijvoorbeeld van uw transportsystemen. Op die manier verloopt uw productielijn te allen tijde optimaal.

Contacteer onze medewerkers bij vragen

Heeft u nog vragen alvorens u de gepaste case packer wenst te kopen? Dan neemt u contact op met onze medewerkers. Zowel voor vragen als voor het plaatsen van een bestelling kunt u eenvoudig gebruikmaken van ons contactformulier.

Lantech
Foto
Fiche
Video
CP-300 specificaties
CP-300 B specificaties
Bottles and Jars Video Plastic bottles
Bottles and Jars Video Plastic Jars with hand pack station
Carton Boxes Video Cardboard box with Frozen food
Carton Boxes Video Cardboard box with medical product
Carton Boxes Video Cardboard box
Carton Boxes Video Cardboard boxes with bisquits
Carton Boxes Video Flow wrapped biscuits
Jerry Cans Video Cans filled with chemicals
Sealed Trays and cups Video Frozen food thermoformed
Sealed Trays and cups Video Plastic cups with sealed lid
Sealed Trays and cups Video Frozen food thermoformed Carton
Sealed Trays and cups Video Plastic cups

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack