Dozensluitmachines

Dozensluitmachines voor uw onderneming vindt u ongetwijfeld in ons assortiment. Bij GilPack in Kontich, vlak bij Antwerpen, leveren wij machines die uw dozen automatisch sluiten en zorgen we ervoor dat deze zo lang mogelijk blijven draaien. Dankzij onze service vinden we bij problemen binnen de 24 uur een gepaste oplossing. Zo hoeft u zelf niet het werk op te vangen van de machine en de dozen handmatig te sluiten. Onze kwalitatieve dozensluitmachines vormen een zekerheid binnen uw productieproces.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Dozensluitmachines van een A-merk

Ook de Lantech dozensluiters maken gebruik van bewezen technieken uit het Lantech verpakkingsmachineprogramma. Hun robuuste bouw, de eenvoud van gebruikte en bewezen concepten en de toepassing van uitsluitend topkwaliteit componenten, maken deze dozensluiters tot een klasse apart met een verrassende prijs-kwaliteitverhouding. Een Lantech dozensluitmachine is perfect voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit. Zo blinkt de CS-300 uit in veiligheid en zeer korte omsteltijden. Maar er is veel meer. Zo bieden wij ook vele andere verpakkingsoplossingen aan die u mogelijk kunnen helpen. Wanneer u met pallets werkt, is het bijvoorbeeld handig om over een palletwikkelmachine of een vouwmachine voor dozen te beschikken.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Wenst u een machine die uw dozen automatisch laat sluiten? Dan kiest u natuurlijk voor een van de dozensluitmachines uit ons assortiment. Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag om meer informatie over onze service, onze machines en ons bedrijf. Wij helpen u graag verder en zorgen dat u over de juiste machine beschikt die uw dozen kan sluiten.

Lantech
Foto
Fiche
Video
CS-300
CS-1000 Hotmelt
CS-1000 Tape
 

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack