Palletwikkelaars

Door een palletwikkelaar te kopen, beschikt u over een toestel dat ervoor zorgt dat uw producten of goederen veilig en stevig op de pallet blijven staan. Bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, voorzien wij u graag van een oplossing op maat. Dankzij onze uitstekende service staan wij ook binnen de 24 uur klaar met een oplossing bij noodgevallen. Dat biedt u heel wat bedrijfszekerheid. Twijfel daarom niet om bij ons een palletwikkelaar te kopen en kies uit onze verschillende palletwikkelmachines.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Een palletwikkelaar kopen van een gerenommeerd merk

De Lantech palletwikkelmachines behoren tot de absolute wereldtop. Deze semiautomatische en automatische foliewikkelaars zijn wereldwijd al meer dan 30 jaar bij tal van industrieën in gebruik.

  • Inmiddels meer dan 65.000 semiautomatische en automatische palletwikkelmachines op de markt.
  • Eenvoudige instelling van de wikkelparameters, automatisch folie afsnijsysteem, zeer gemakkelijke uitwisseling van de folierol.
  • Veilig in gebruik dankzij afgeschermde machine en afgeschermd folie-afrolmechanisme.
  • Soft start-stop en fixed stop, tiptoetsbediening met LED-display.

Voor de Lantech palletwikkelmachines is recent een nieuwe voorziening geïntroduceerd, de revolutionaire Pallet-Grip. Vooral pallets die niet volledig tot de rand beladen zijn of waar niet-rechthoekige producten op staan, zijn lastig stabiel in te wikkelen. De nieuwe Pallet-Grip zorgt voor een lading die perfect op z’n plaats blijft.

Stel uw vragen over onze machines

Zou u graag een palletwikkelaar willen kopen? Neem dan zeker contact op met onze medewerkers via het contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw vragen over onze palletwikkelmachines of over onze andere producten zoals dozensluitmachines of palletiseermachines. Wij helpen u graag verder met advies op maat en uitstekende service.

Semi-automaten
Foto
Fiche
Video
Q-300
Q-300 XT
 
Q-300 XT Plus
S-300
S-300 XT
Volautomaten
Foto
Fiche
Video
Q-1000
S-2500
S-3500
S-4000

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack