AGV kopen

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Wilt u een AGV, ook wel Automatisch Geleid Voertuig genoemd, kopen? Dan bent u hier op de juiste plaats. Gilpack is een vaste waarde en trendsetter als het gaat om automatisatieconcepten voor verpakkingsafdelingen. Tegenwoordig worden automatisch geleide voertuigen steeds vaker ingezet voor het verplaatsen van materialen en producten. Door een AGV te kopen, werkt u dus mee aan de optimalisatie van uw logistiek.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Door een AGV te kopen, verbetert u uw bedrijfsprestaties

U doet er goed aan om een AGV te kopen als u uw bedrijfsprestaties wilt verbeteren. Met een automatisch geleid voertuig kunt u bijvoorbeeld handmatige pallettransporten eenvoudig automatiseren. Bovendien bespaart u zowel tijd als personeel. U kunt dus slimmer en efficiënter werken, wat uw bedrijfsprestaties alleen maar ten goede komt. Een AGV garandeert u bijvoorbeeld 60% besparing op pallettransporten. In ons assortiment vindt u onder andere de AGV L14 en de AGV L12. Onze medewerkers vertellen u graag meer over beide modellen. Tevens zit u bij ons goed voor verpakkingsmachines van hoogstaande merken zoals Niverplast en Siat.

Verpakkingsmachines onderhoud

Contacteer ons als u interesse heeft

Heeft u interesse in onze AGV en bent u van plan om een toestel te kopen? Dan zit u goed bij Gilpack te Kontich, vlak bij Antwerpen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze deskundige medewerkers. U kunt hen al uw vragen stellen en meer informatie vragen over ons productaanbod. Zo bent u zeker dat u het juiste AGV aanschaft. Vul zeker het contactformulier in, wij koppelen dan zo snel mogelijk naar u terug.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy