Transportbanden

Met goede transportbanden geeft u een boost aan uw productieproces. Bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, beschikken we over een breed aanbod aan mogelijkheden voor uw onderneming. Daarbij bieden we u heel wat bedrijfszekerheid dankzij onze snelle service. Wij bieden in noodgevallen een oplossing aan binnen de 24 uur, waardoor u zich niet bekommert over hoge kosten door de vervangende handenarbeid bij een malfunctie. Reken op de meest kwalitatieve transportbanden bij ons bedrijf.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Transportbanden van een innovatief merk

De keuze voor New Motion als partner was een evidentie. New Motion is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van high-end rvs transportsystemen voor alle productie- en logistieke omgevingen en innoveert daarbij voortdurend. GilPack en New Motion voeren gezamenlijk studies uit om aan de interne transportbehoeften van de eindklant te voldoen, waarna de transportsystemen en transportbanden van GilPack geïnstalleerd en in bedrijf worden gesteld. In 2014 heeft New Motion samen met GilPack een ingenieus concept uitgewerkt: de NMP Palletiser! Daarbij zorgen we er met een periodiek onderhoud van uw transportsystemen voor dat deze optimaal blijven functioneren.

Ontdek onze vele andere oplossingen

Zoekt u naast transportbanden bijvoorbeeld ook naar automatische verpakkingsmachines of een box on demand machine? Daarvoor kunt u eveneens bij ons terecht. Ons aanbod varieert van palletwikkelaars tot vouwmachines voor dozen. Laat onze medewerkers daarom zeker helpen bij het zoeken naar de gepaste machine voor uw onderneming. Voor meer informatie neemt u even contact op met onze medewerkers via het contactformulier.

Transportsystemen
Video
New Motion Product controlebaan
New Motion Brede S bocht
New Motion Gantry Robot
New Motion Handinpak choco
New Motion Pralinart
New Motion Rice cake inliner klein
New Motion Rollenbaan

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack