Bag-in-Box machines

De Combiplast is een unieke machine die het vormen van een doos in één machine combineert met het plaatsen van een zak. Zo bekomt u eenvoudig een “bag in box” oplossing, een kant en klare doos gereed voor het vullen met uw producten. Deze techniek is in nauwe samenwerking met Lantech ontwikkeld.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

De dozen worden automatisch haaks opgezet en dichtgeplakt aan de onderzijde. Dit kan zowel met tape als met hotmelt lijm. Met de voorgefabriceerde zakken heeft u het voordeel dat elke zak van goede kwaliteit is. De machine kan een ruim gamma aan doos -en zakformaten verwerken en dit tot 18 dozen per minuut!

Een bijkomend groot voordeel van deze machine is dat ze, in tegenstelling tot de concurrent, continu in bedrijf kan blijven: de machine dient niet te worden gestopt voor het bijvullen van plano’s of zakken.

Bag-in-Box machines
Foto
Fiche
Video
Combiplast
 
Easyplast
Variofold
Varioseal

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Gilpack