Verpakkingsmachine dozen

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Zoekt u een verpakkingsmachine die al uw producten of goederen makkelijk in dozen steekt? Ontdek de vele oplossingen die wij bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, aanbieden. Als specialist in verpakkingstechnieken vindt u ongetwijfeld een machine die naadloos aansluit bij uw productieproces. Dankzij onze uitstekende service en kwalitatieve apparatuur investeert u in een uitstekend toestel dat u lang dienst zal doen. Bekijk de mogelijkheden voor een verpakkingsmachine voor dozen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Maak gebruik van een kwalitatieve verpakkingsmachine voor dozen

Een verpakkingsmachine die uw producten zorgvuldig maar ook snel in dozen verpakt – dat kan uw productieproces beduidend versnellen. Om van deze unieke kans gebruik te maken, maken wij u graag wegwijs in de vele mogelijkheden van ons aanbod. Door met onze klanten mee te denken, weten wij gericht de juiste oplossingen aan te reiken. Dat geldt niet alleen voor dozensluitmachines, maar evenzeer voor andere machines die wij ter beschikking stellen zoals palletiseermachines of case packers. Met onze service helpen wij u ook om uw gehele productieproces draaiende te houden. Zo behaalt u heel wat voordeel op de lange termijn met bijvoorbeeld een periodiek onderhoud aan uw transportsystemen.

Verpakkingsmachines onderhoud

Schakel onze specialisten in

Als u interesse heeft in een verpakkingsmachine voor dozen, dan moet u contact opnemen met onze medewerkers. U bereikt ons het makkelijkste via het online contactformulier, waar u ons voorziet van alle nodige informatie of eventueel uw vragen over onze producten of service stelt.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy