Verpakkingsmachine voor dozen

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Zoekt u een verpakkingsmachine die al uw producten of goederen makkelijk in dozen steekt? Ontdek de vele oplossingen die wij bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, aanbieden. Als specialist in verpakkingstechnieken vindt u ongetwijfeld een machine die naadloos aansluit bij uw productieproces. Dankzij onze uitstekende service en kwaliteitsapparatuur, investeert u in een uitstekend toestel dat u lang dienst zal doen. Ontdek de mogelijkheden van een verpakkingsmachine voor uw dozen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Maak gebruik van een kwalitatieve verpakkingsmachine voor dozen

Een verpakkingsmachine die uw producten zorgvuldig maar ook snel in dozen verpakt – dat kan uw productieproces beduidend versnellen. Om van deze unieke kans gebruik te maken, maken wij u graag wegwijs in de vele mogelijkheden van ons aanbod. Door met onze klanten mee te denken, weten wij gericht de juiste oplossingen aan te bieden. Dat geldt niet alleen voor dozensluitmachines, maar ook voor andere machines die wij ter beschikking stellen, zoals palletiseermachines of case packers. Met onze service helpen wij u ook om uw gehele productieproces draaiende te houden. Zo behaalt u heel wat voordeel op de lange termijn met bijvoorbeeld een periodiek onderhoud aan uw transportsystemen.

Verpakkingsmachines onderhoud

Schakel onze specialisten in

Als u interesse heeft in een verpakkingsmachine voor dozen, neemt u contact op met onze medewerkers. U bereikt ons door het contactformulier in te vullen, waar u ons voorziet van alle nodige informatie of eventueel uw vragen stelt over onze producten of diensten.

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy