Verpakkingstechnieken

Binnen de 24 uur geholpen
Werken enkel met A-merken
Klant- én toekomstgerichte visie

Wij reiken verschillende verpakkingstechnieken aan voor allerlei soorten ondernemingen. Bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, hebben wij een rijkdom aan machines en apparatuur die u mogelijk kunnen helpen. Hierbij vertrouwt u op hoogwaardige kwaliteit, maar eveneens op de uitstekende service van onze medewerkers. Ontdek welke verpakkingstechnieken wij aanbieden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur ons een mail

Verpakkingstechnieken in alle vormen en maten

Het verpakken en transporteren van uw producten of goederen kan op allerlei manieren. Daarom dat wij een enorm breed aanbod aan verpakkingstechnieken ter beschikking stellen. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmachines die u heel snel het eindproduct in dozen laat plaatsen. Met een palletiseermachine en palletwikkelaar zet u het allemaal snel en veilig op een pallet, zodat het meteen klaar is voor verplaatsing. Dankzij onze service en kwaliteit krijgt u bedrijfszekerheid, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten wanneer u het werk van een defecte machine met handenarbeid moet opvangen. Reken op onze expertise als toeleverancier van verpakkingsmachines.

Verpakkingsmachines onderhoud

Vertrouw op onze ervaring en ons vakmanschap

Wilt u meer weten over de verpakkingstechnieken die wij aanbieden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over onze producten? Vul dan gerust ons contactformulier. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder!

Jobs

Momenteel zijn volgende vacatures open bij GilPack packaging systems:

Adres

KMO Park XL - Unit 7
Prins Boudewijnlaan 21A
B-2550 Kontich

Tel: +32 3 877 21 93
Fax: +32 3 877 25 67

E-mail: gilpack@gilpack.be

Route & Contactformulier
Privacy