Industrial Packaging Machines

Verpakkingstechnieken


Kwaliteit

Bedrijfszekerheid

Service

Wij reiken verschillende verpakkingstechnieken aan voor allerlei soorten ondernemingen. Bij GilPack te Kontich, vlak bij Antwerpen, hebben wij een rijkdom aan machines en apparatuur die u mogelijk kunnen helpen. Hierbij vertrouwt u op hoogwaardige kwaliteit, maar eveneens op de uitstekende service van onze medewerkers. Ontdek welke verpakkingstechnieken wij aanbieden.

palletiseermachines

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Verpakkingstechnieken in alle vormen en maten


Het verpakken en transporteren van uw producten of goederen kan op allerlei manieren. Daarom dat wij een enorm breed aanbod aan verpakkingstechnieken ter beschikking stellen. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingsmachines die u heel snel het eindproduct in dozen laat plaatsen. Met een palletiseermachine en palletwikkelaar zet u het allemaal snel en veilig op een pallet, zodat het meteen klaar is voor verplaatsing. Dankzij onze service en kwaliteit krijgt u bedrijfszekerheid, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten wanneer u het werk van een defecte machine met handenarbeid moet opvangen. Reken op onze expertise als toeleverancier van verpakkingsmachines.

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR KUNNEN BETEKENEN?

sales@gilpack.be

+32 3 877 21 93

Vertrouw op onze ervaring en ons vakmanschap


Wilt u meer weten over de verpakkingstechnieken die wij aanbieden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over onze producten? Vul dan gerust ons contactformulier. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder!

palletiseer-machine
machine-palletiseer
palletiseermachines
s300

WILT U WETEN WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Ontdek onze uitstekende service en kwaliteit.

Wilt u automatische verpakkingsmachines bij ons kopen? Dan plaatst u snel een bestelling bij ons via het online contactformulier. Daar kunt u eveneens terecht met al uw mogelijke vragen en opmerkingen over onze producten of over ons bedrijf.

Dozenopzetmachines

Dozensluiters

Trayvormers

Palletisatie

Case Packers

Palletwikkelmachines

Bag-in Box machines

Global AGV

Dekselvormers

Transportsystemen

Gilpack